Inschrijven Bouwstad Kennemerland

LET OP!

PER DONDERDAG 12 AUGUSTUS IS DE ONLINE INSCHRIJVING GESLOTEN.

ER ZIJN NOG 11 KAARTEN BESCHIKBAAR. INSCHRIJVEN KAN TUSSEN 12:00 EN 13:00 OP MAANDAG 16 AUGUSTUS BIJ DE INGANG VAN BOUWSTAD AAN DE JAN VAN KUIKWEG TE HEEMSKERK.

EEN TOEGANGSKAART KOST €12,50

 

 

 

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om alleen uw eigen kinderen (of de kinderen die vallen onder uw toezicht) in te schrijven en niet voor vriendjes/vriendinnetjes/buurtkinderen/neefjes/nichtjes en dergelijke het formulier in te vullen. 

Zo is het voor ons overzichtelijker wie de contactpersoon is van een kind in geval van nood.

 

Wilt u toch liever voor meerdere kinderen inschrijven? 

Zet dit er dan duidelijk bij in het vakje Vragen/opmerkingen mét een telefoonnummer van de ouder/verzorger van dat kind/die kinderen. Bij het inschrijven van meerdere kinderen ontvangt u één factuur voor het totaal aantal opgegeven kinderen. Dit kan niet achteraf worden gewijzigd of gesplitst in meerdere facturen! 

 

Op de poster staat 6 tot 12 jaar. Bouwstad is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Helaas, ook vanwege het beperkte aantal kaartjes, kunnen wij dit jaar geen kinderen aannemen die 12 zijn, groep 8 verlaten en naar het middelbaar onderwijs gaan. Wanneer een kind al 12 is omdat het bijvoorbeeld is blijven zitten, is er ruimte voor overleg. 

 

Graag de voor- en achternamen invullen!

 


Bedankt voor het invullen van het formulier. Helaas kunnen wij voor de editie van 2021 slechts 100 kinderen plaatsen. Het invullen van dit formulier is daarom geen garantie op een toegangskaart. Ingezonden formulieren worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bouwstad Kennemerland wordt volledig ondersteund door vrijwilligers. Alle werkzaamheden worden naast gezin en baan uitgevoerd. Wij vragen daarom om uw geduld omtrent bevestigingen en facturatie. 

Wenst u de inschrijving te annuleren? Dat kan uiterlijk op vrijdag 13 augustus 2021 tot 10:00 uur. Dan ontvangt u het inschrijfgeld retour. Let op, eenmaal aangeschafte kaarten worden na deze datum niet retour genomen, zeker niet wanneer de Bouwstad week reeds van start is gegaan. In dat geval heeft u geen recht op restitutie. Ook in het geval van Coronabesmetting, quarantainemaatregelen of aanhangige zaken tijdens/na aanvang van Bouwstad 2021 zal Stichting Bouwstad Kennemerland restitutie weigeren, tenzij na goed overleg anders wordt besloten.