Inschrijven Bouwstad Kennemerland

Bouwstad Kennemerland 2021 is van maandag 16 t/m donderdag 19 augustus.

Bouwstad is bedoeld voor basisschoolkinderen van 6 tot 12 jaar

 

Een weekkaart kost €12,50. Je krijgt een toegangsbandje en cadeautje. Verder krijg je deze week voldoende limonade en af en toe iets lekkers. Maaltijden zijn niet inbegrepen.

De belangrijkste regels:

* Geen open schoenen dragen, geldt ook voor bezoek!

* Respecteer elkaar en elkaars spullen

* Op het terrein blijven

* Spijkers, hamers en zagen op hutnummer halen

* Etage bouwen? Vraag een bouwvergunning!

* Niet timmeren tijdens de lunchpauze

* Alleen verf op waterbasis gebruiken

* Geen spuitbussen!

* Ouders/verzorgers houden 1,5 meter afstand van elkaar en van de leiding. Kinderen hoeven onderling geen afstand te houden.

* Bij klachten gerelateerd aan Corona vragen wij u dit te melden bij de leiding en thuis te blijven totdat u of uw kind 24 uur klachtenvrij is of er een negatief testresultaat bekend is.

 

En vooral héél veel plezier maken!

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om alleen uw eigen kinderen (of de kinderen die vallen onder uw toezicht) in te schrijven en niet voor vriendjes/vriendinnetjes/buurtkinderen/neefjes/nichtjes en dergelijke het formulier in te vullen.

Zo is het voor ons overzichtelijker wie de contactpersoon is van een kind in geval van nood.

 

Wilt u toch liever voor meerdere kinderen inschrijven? 

Zet dit er dan duidelijk bij in het vakje Vragen/opmerkingen mét een telefoonnummer van de ouder/verzorger van dat kind/die kinderen.

 

Op de poster staat 6 tot 12 jaar. Bouwstad is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Helaas, ook vanwege het beperkte aantal kaartjes, kunnen wij dit jaar geen kinderen aannemen die groep 8 verlaten en naar het middelbaar onderwijs gaan. Wanneer een kind al 12 is omdat het bijvoorbeeld is blijven zitten, is er ruimte voor overleg. 

 

Graag de voor- en achternamen invullen!

 


Bedankt voor het invullen van het formulier. Helaas kunnen wij voor de editie van 2021 slechts 100 kinderen plaatsen. Het invullen van dit formulier is daarom geen garantie op een toegangskaart. Ingezonden formulieren worden behandeld op volgorde van binnenkomst. 

Wenst u de inschrijving te annuleren? Dat kan uiterlijk op vrijdag 13 augustus 2021 tot 10:00 uur. Dan ontvangt u het inschrijfgeld retour. Let op, eenmaal aangeschafte kaarten worden na deze datum niet retour genomen, zeker niet wanneer de Bouwstad week reeds van start is gegaan. In dat geval heeft u geen recht op restitutie. Ook in het geval van Coronabesmetting, quarantainemaatregelen of aanhangige zaken tijdens/na aanvang van Bouwstad 2021 zal Stichting Bouwstad Kennemerland restitutie weigeren, tenzij na goed overleg anders wordt besloten.