Bouwstad Kennemerland wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging van Winkelcentrum Wijkerbaan. De opslag van materialen en deze website wordt financieel gesteund door NH Facilitair & Tapijtreiniging NH uit Heemskerk. Daarnaast kan Bouwstad Kennemerland blijven bestaan dankzij de steun van vele andere sponsors. U ziet een overzicht van onze actieve sponsors onder deze tekst.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Niet alleen in de vorm van geld, maar bijvoorbeeld ook voor het beschikbaar stellen van fruit, ijsjes, snacks en limonade voor de kinderen. Of voor het beschikbaar stellen van eten en drinken voor de vrijwilligers, die vijf tot zes dagen van 's ochtends vroeg tot laat in de avond bezig zijn. Ook bouwmaterialen als spijkers of gereedschap zijn van harte welkom.

Wilt u met uw bedrijf of als particulier ook bijdragen als sponsor? Eenmalig sponsoren kan door middel van een bankoverboeking op NL17BUNQ 2060 1748 05 op naam van Stichting Bouwstad Kennemerland. Wij verzoeken u in de omschrijving duidelijk te vermelden dat het om sponsoring gaat. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze ANBI-status? Neem dan contact op met penningmeester Jacco van Bezooijen 06-13908748 of stuur een bericht naar bestuur@bouwstadkennemerland.nl.